Tarjoustuotteet tämän kuukauden loppuun

Helein Strong Collagen

Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä, ja sitä on vaikea paikata pelkällä terveellisellä ruokavaliolla. Tutkittua kollageenia sisältävä vahva kauneusravintolisä auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.

90 tablettia

15,80 (norm. 18,10 e)

Helein Strong Biotin+

Biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Yhdessä sinkin kanssa biotiini edistää myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia.

Helein Strong Biotin+ sisältää biotiinin lisäksi kysteiini-aminohappoa, joka on tärkeä osa iholle kestävyyttä ja joustavuutta antavaa tukirakennetta. Helein Strong Biotin+ -valmisteessa aminohappo on elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa.

60 tablettia

14,90 (norm. 15,90 e)

Apobase Carbamide 5%

Apobase Carbamide 5 % on uusi tehokosteuttava perusvoide päivittäiseen käyttöön. Voide sisältää karbamidia 5 % ja glyserolia, jotka auttavat vähentämään kosteuden haihtumista iholta.

250 g

13,20 (norm. 14,40 e)

Apteekkarin C+ Sinkkipore

C-vitamiini-kivennäisainevalmiste. Mansikan- ja mustaherukanmakuisena. Sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa edistävää sinkkiä.

20 poretablettia

5,00 (norm. 6,30 e)

Lysi Omega-3 Vahva ja Lysi Omega-3 Vahva+D

Lysi Omega-3 Vahva on vahva etyyliesteröity kalaöljykapseli päivittäiseen käyttöön. Yksi kapseli sisältää runsaasti välttämättömiä omega-3 rasvahappoja EPA:aa ja DHA:ta (120 kapselia).

Lysi Omega-3 Apteekkarin Vahva+D -kalaöljykapselissa on kätevästi sekä välttämättömät  omega-3 rasvahapot että D-vitamiini samassa kapselissa.  D-vitamiini rasvaliukoisena imeytyy hyvin öljykapselista. Puhdas etyyliesteröity kalaöljy (100 kaps.)

120 ja 100 kapselia

17,30 (norm. 19,20 e)

Bethover B12-vitamiini + foolihappo

Bethover B12-vitamiini + foolihappo on mansikanmakuinen imeskelytabletti päivittäisen B12-vitamiinin ja foolihapon saannin turvaamiseen turvaamiseen ja muistin tueksi. B12-vitamiini edistää hermoston normaalia toimintaa ja normaaleja psykologisia toimintoja. Folaatti (foolihappo) edistää normaaleja psykologisia toimintoja.

150 tablettia

24,90 (norm. 27,30 e)

Minisun D-vitamiini 50 mikrog.

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia ja sopii nuorille, aikuisille ja ikääntyville tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

200 tablettia

19,90 (norm. 23,50)

Minisun D-vitamiini 20 mikrog

Minisun D-vitamiinitabletit on helppo tapa varmistaa riittävä D-vitamiinin saanti ympäri vuoden. Minisun sisältää tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia, ja sen tehosta ja imeytymisestä on tutkimusnäyttöä. Annostelu on helppoa. Yksi pieni purutabletti päivässä riittää. Minisun 20 mikrogrammaa sopii nuorille ja aikuisille tehostettuun päivittäiseen käyttöön.

200 tablettia

13,90 (norm. 15,90 e)

RELA TABS

Rela-maitohappobakteerit sopivat päivittäiseen käyttöön koko perheelle.

OSTA RELA TABS 60 TAI 90 TABLETTIA, SAAT VIKING LINE HELSINKI-TUKHOLMA-RISTEILYN KAUPAN PÄÄLLE.

60 ja 90 tablettia

25,30/33,90

Melarest Melatoniini EXTRA Vahva 1,9 mg

  • Lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaeron vaikutuksia
  • Turvallinen käyttää, hammasystävällinen
  • Sopii satunnaiseen ja jatkuvaan käyttöön
  • Valmistettu Suomessa
  • Suussa hajoavat tabletit, mansikka ja salmiakki-lakritsi
  • Kampanjapakkauksessa + 25 % enemmän

60+15 tablettia

18,20

Minisun D-vitamiini 10 mikrog.

Lapsille suunnattu Minisun D-vitamiini Junior Nalle sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu makealta mansikalta. Minisun Junior Apina sisältää aurinkoista D3-vitamiinia ja maistuu maukkaalta banaanilta.

100 tablettia

8,90 (norm. 9,30 e)

Aqualan L, Aqualan Duo ja Aqualan Plus

Aqualan L on kosteuttava ja monikäyttöinen perusvoide koko perheelle. Aqualan Duo on tehokkaasti ihoa kosteuttava perusvoide. Aqualan Duossa on suuri määrä (20 %) glyserolia. Aqualan Plus on tehokkaasti kosteuttava perusvoide. Se jättää iholle miellyttävän silkkimäisen tunnun. Iho ei jää kiiltäväksi eikä tahmeaksi voitelun jälkeen.

Helmikuussa kaupan päälle 200 gramman Ceralan Pesuöljy, kun ostaa 500 gramman Aqualan L, Aqualan Duo tai Aqualan Plus -pumppupullon.

500 ml

20,50

Multivita Plus

Monivitamiini- ja hivenainevalmiste aikuisille. Valmisteeseen on lisätty erityisesti näkökyvylle ja iholle tärkeää A-vitamiinia, foolihappoa ja lihaksille ja hermostolle tärkeää magnesiumia. Sisältää myös C- ja D3-vitamiinia. Yksi tabletti päivässä. Kampanjapakkauksessa 250 tablettia 200:n hinnalla.

21,60