Tarjoustuotteet tämän kuukauden loppuun

EVERGIA MULTILONG

Evergia Multilong on monivitamiini- ja hivenainevalmiste, joka on suunniteltu tukemaan sisäistä ja ulkoista hyvinvointia kiireisessä arjessa. Se sisältää vitamiineja ja hivenaineita, jotka vaikuttavat hiusten, kynsien ja ihon kuntoon, vastustuskykyyn sekä jaksamiseen. Evergia Multilong vapauttaa vitamiinit ja hivenaineet kehosi käyttöön tavallisia vitamiinivalmisteita hitaammin, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään niitä paremmin.

60 kaps

12,40 (norm. 14,60 e)

BEVITA EYE kosteuttavat silmätipat

BevitaEye on säilöntäaineeton silmätippaliuos, joka sisältää 0,4 % natriumhyaluronaattia. Natriumhyaluronaatti on kehon voitelevissa nesteissä esiintyvä aine. Viskositeettinsa ansiosta sillä on optimaalisesti silmää voitelevat ominaisuudet, silmää kosteuttava ja kyynelfilmiä stabiloiva vaikutus. Säilöntäaineettomat BevitaEye silmätipat soveltuvat käytettäväksi piilolinssien kanssa. Pipetit ovat uudelleensuljettavia.

20X0,5 ml pipetti

10,70 (norm. 12,60 e)

XL-S MEDICAL HUNGER BUDDY

Hunger Buddy on pelastuksesi, kun nälkä iskee. Se sisältää luonnollisen kuituyhdistelmän, joka hillitsee ruokahalua ja aikaansaa miellyttävän kylläisyyden tunteen. Hunger Buddyn pakkaus tekee tuotteen käytön helpoksi myös silloin, kun olet liikenteessä. Myös muut XL-S MEDICAL -tuotteet – 20 % apteekin normaalihinnasta!

40 kaps

15,00 (norm. 18,80)

Betavivo kaurasydämet

Betavivo kaurasydämien päivittäisellä nauttimisella on tieteellisesti todistettu kolesterolia alentava vaikutus.  Betavivon beetaglukaani alentaa lisäksi verensokerin nousua
aterian jälkeen.  Joka annos sisältää 20 % proteiinia ja 25 % kuitua.

15X345 G annospussi

13,90 (norm. 15,50 e)

A-VITA PLUS -nenäsuihke

A-VITA PLUS® -nenäsuihketta käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja. A-Vita Plus® -nenäsuihke sisältää limakalvoja elvyttävää A-vitamiinia, nenän epiteelin uudistumista edistävää ja kosteuttavaa dekspantenolia sekä limakalvoa suojaavaa E-vitamiinia.

20 ml

10,90 (norm. 12,10 e)